perjantai 1. kesäkuuta 2012

Beginning of rest of my life

Tästä se lähtee!:..
Olen iloinen, hupsu, spontaani ja emppuinen Emppu. Täytin tässä muutama päivä sitten 16. Huhhuh! Aika rientää.. ja näin sitä saa itsensä kuulostamaa mummolta joka muistelee nuoruuttaan:D Iän lisäksi ajan kulumisesta on toinenkin todiste, nimittäin peruskoulun loppuminen!! - Miten uskomatonta, enään päättötodistus käteen ja tämä kaikki kouluilu on ohi, kaikki nämä 10 vuotta jota ollaan aherrettu.



Mikä on oikea tapa aloittaa blogi... -Varmaankin esittelemällä itsensä mahdollisimman hyvin.. Satun näissä esittelyissä olemaan vain suht minimaalinen, joten tarkennan tietoja joka postauksessa lisää. Ja jos jokin jää kiinnostamaan niin kysy!(:





Blogi idea lähti jo joskus vuosi sitten kun ajattelin että olisi mukava jakaa kokkailujani, kun niitä paljon teen. Näin pitkän ideanhaudutteluajan jälkeen sitten vihdoin uskalsin aloittaa blogin. Ja tällälailla itseni tuntien pelkkä ruokablogi ajatus sai jäädä sivuun, koska välillä mulla on vähän tapana olla pysymättä asiassa, kun jostain innostun... :D öö ja lauseen pointti ja järkevyys sitten päätti ottaa ja jättää.. Toisin sanoen kerron tässä blogissa itsestäni ja elämästäni (hieman enemmän, kuin alunperin oli tarkoitus). Ohjeitakin saatan kuitenkin aina joskus täällä jakaa.

 Itse blogi on ollut jo jonkin aikaa valmis, vaikken tänne mitään vielä ole ehtinyt kertoakkaan. Ehtimättömyys johtuu pitkälti yli harrastuneisuudetani ja koulun lopetteluista, joista kerron lisää myöhemmin. Ja hyvä tekosyy: vanhan kunnon antiikki kamerani canon 300 D digital hajoaminen on ollut keino pitkittää aloitusta, mutta niin kuin lupasin aloitin tämän kun uusi kamera käveli sisään ja tässä sitä nyt ollaan!


Nyt äiti teki ruokaa ja pitkästä aikaa aioin oikeasti ehtiä syödä ruokapöydässä! Anyway... nyt menen --> myöhemmin lisää --> lukekaa!(:(:


www.youtube.com/watch?v=q4-GIkuWT9g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti