maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kirpparilöytöjä ja epäonnistuneita koekuvauksia



Aika meneee niiin nopeesti ja postaukset jää kirjottamatta vaikka aiheita riittäisi..:( Toissaviikkoisesta hki- reissustakin on kulunut jo liian paljon aikaa.. Päivä lähti käyntiin jättäen nilkka oven väliin.. ja nyt siitä on sitten lähtenyt pala.. Olin myös yksissä koekuvauksissa erääseen mainokseen ja lupalappua olin tarvinnut kun alaikäinen olen, mutta eikös sekin pitänyt unohtaa?!noh se siitä sitten ja ihmekkös että kaikkea kohellusta sattui kun päivä alkoi puoli kuusi- eli aivan liian ajoissa :D.. mukavaa..

Tietenkään pikku mokien ei pidä antaa haitata ja ei niin tehtykään... Kuvaukset alkoivat juuri kun marssin ovesta sisään, vastakkaisesta ovesta sitten tuli vastaan Kari Ketonen!! huhhhh joka kerta sitä menee yhtä hämilleen, kun  näkee jonkin julkkiksen ja hämmenystä ei kyllä ainakaan laannuta se, että kyseinen henkilö tulee ja kättelee!
 Menimme kuvaukseen yhteen raavittuna kolmen tytön ryhmänä.. kuvakset meni ihan kivasti kaikesta huolimatta (mm. siitä lisä hösäyksestä joka aiheutui siitä että Ketonen ohjasi koko hurjan tilanteen:D:D ) , vaikka en roolia tällä kertaa saanutkaan.



Kirppareilla kiertelyä...

En ikinä löydä kirppareilta mitään.. mutta täs kuussa olen käynyt muutmaan kertaan kirppareilla ja joka kerta on mukaan tarttunut jotain
kuten, ihana ohuttalöllökangasta oleva kauluspaita 1,50e, josta tulee vielä liivimallinen


-Jättisormus 7e ja torilta keltaisia tomaatteja

-ihanat siniset vyötärömalliset 50`es housut (ilmaiset kierrätyskeskuksesta!) ja hame5e joista en saa tänne kuvia koska kamera on huollossa kun se ei suostu toimimaan automaatilla..:(

ja jotain heräteostoksia....

Ilta näyttikin sitten tältä:


-Empp

8 kommenttia:

  1. kirjotat kivasti:)! iha vinkkinä ni kantsii isontaa noita kuvia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeiii kiitos:D täytyykin muuttaa noiden kokoa(:

      Poista
  2. OI noi hollannikkaat(?) on tooooosi kivat! Sulla tosi kiva blogi ja jatka vaa ihan rohkeesti postailee kaikesta mahtavasta! Tsemii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitooos! Jatketaan ja illalla saattaa vihdoin olla uus postaus!!(:

      Poista
  3. Postaat häiritsevän harvoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeiiii kyllä mä tästä ryhdistäydyn!:D sori...

      Poista
  4. Aah, Landon Pigg<3
    - youshouldknowwho

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidanpa tietää..(; Landon Piggiä tuli tänne.. -kiitos sinun(:(:

      Poista